این مطلب نتیجه تحقیقات جدید چندین مجله معتبر پزشکی در دنیاست. یافته های علمی نشان داد که چه غذاهایی واقعا برای سردرد و میگرن مفید هستند و کدام خوراکی ها مضر.
اکثر افراد سردرد اتفاقی را تجربه کرده اند. در حقیقت، بیش از 75 درصد از افراد بین سنین 18 تا 65 سال در طول یک سال دچار دردسر شده اند. بیش از 30 درصد از افراد بزرگسال نیز به میگرن مبتلا شدهاند.
میگرن ها اغلب بیشتر طول میکشند و عوارض فیزیکی بیشتری نسبت به سردرد معمولی دارند.
مطالعات و تحقیقات اخیر نشان می دهد که تغییرات در رژیم غذایی احتمالا می تواند باعث کاهش ابتلا به میگرن شود. تغییراتی در رژیم غذایی خاص نیز ممکن است موجب کاهش میگرن شود. برای اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی این کار و آنچه که باید یا نباید بخورید، به خواندن ادامه دهید.
هر کسی که دچار میگرن شده، میداند که کاملا متفاوت از سردرد عمومی است؛ زیرا شدت درد بیشتر است و چندین نشانه دیگر نیز وجود دارد. میگرن یک سردرد شدید است، معمولا در یک طرف سر و اغلب با حالت تهوع یا حساسیت نور همراه است. این به دلیل تغییرات موقتی در هدایت اعصاب درون مغز است. میگرن باعث تغییرات التهابی در سلولهای عصبی میشود که درد را ایجاد میکنند.
قبل از شروع میگرن برخی افراد ممکن است حساسیت نور یا احساس سوزن شدن در اندام را ببینند. دیگر افراد قبل از حملات میگرنی، میل به غذا، تحریک پذیری یا احساس افسردگی را گزارش می کنند.
هنگامی که میگرن شروع می شود، ممکن است شدیدا به سر و صدا یا نور حساسیت ایجاد شود. ممکن است احساس تهوع و استفراغ نیز تجربه شود. این درد و علائم همراه آن، می توانند از چندین ساعت تا چند روز به طول انجامد.
ادامه متن را با کلیک بر روی لینک زیر بخوانید:
چه غذاها و خوراکی هایی برای سردرد و میگرن مضر یا مفید هستند؟
درباره این سایت